Akustik

God akustik skaber gode rum

Akustik er et usynligt problem, men vi kender alle til, at komme ind i et rum hvor det er ubehageligt at være, enten på grund af rungen, støj fra samtaler eller for dårlig efterklang.

Attention Board

Attention Board er egenudviklede akustikplader der er op til 240 x 120 cm og 1 cm i tykkelsen. Tykkelsen gør, at pladerne kan monteres de fleste steder. Pladerne er endvidere robuste, så de ikke lider skade ved stød – dette er fordelagtigt i trafikerede områder, eller blot døre der smækkes op. Montagen kan ske uden skruer eller beslag.

Attention Board fås i hvid, lysegrå samt antracitgrå – gældende for alle farver er, at de kan skæres i mønstre efter eget valg – formes til møblement, printes på, eller blot i det ”rå” look. Attention Group A/S har egne maskiner til print og skæring, hvilket bevirker at special ønsker kan udføres inden for meget rimelig tid.

Attention Board har opnået en absorption klasse B baseret på EN ISO 11654:197 jævnfør EN ISO 354:2003. Akustikpladerne er specielt velegnet ved nedbringelse af lydgener fra højfrekvente lyde som eksempelvis mødelokaler, åbne kontorlandskaber eller glasvægge kan medføre.

Andre

Attention Group A/S forhandler også andre anerkendte mærker indenfor akustikplader, akustikgardiner med videre.

Kontakt os gerne for i fællesskab, at finde en løsning på jeres udfordringer.