Om Attention Group

Hvor kommer vi fra

Vi er først og fremmest et team af højt specialiserede og nytænkende håndværkere med en lang praktisk erfaring og en fælles vision om at udføre et professionelt arbejde. Det betyder, at vi indgår som aktiv sparringspartner og sætter en ære i at møde vores kunders krav om rettidig aflevering og en færdig finish i topklasse.

Attention Group A/S var oprindeligt et gulvfirma, men i takt med at vores kunder efterspurgte hjælp til at få løst andre opgaver på en let og smertefri måde, har Attention Group A/S undergået en jævn udvikling gennem årene inden for produkter, sortiment og opgaver. I dag tilbyder Attention Group A/S således en fuld palette indenfor byggeri, solafskærmning, gulve, skilte, billeder og akustik.

Kunderne

Vores typiske kunde er ofte virksomheder og offentlige institutioner. Fælles for dem er at arbejdsmiljø, indretning, holdbarhed og finish er væsentlige kriterier for at skabe rum af kvalitet. Opgavens omfang og indhold analyseres og tilrettelægges gerne i samarbejde med kunderne eller deres repræsentanter.

Produkterne

Attention Group A/S udvikler selv en del af vores produkter, fordi vi ikke lader os nøje med at videresælge, hvad der tilfældigvis findes på markedet. Vi har egne linjer indenfor akustik, skilte, billeder, gulve og tæpper samt tekstiler til gardiner. Alle vores egne produkter er udviklet for at imødekomme vores kunders høje krav, så de er også et udtryk for, at vi er en innovativ samarbejdspartner, der løser vores del af opgaven. Desuden har det vist sig at vi med vores egne produkter får mulighed for at konkurrere på prisen, uden at gå på kompromis med kvaliteten.